top of page
Sångkurser

Sångcoach

Sångundervisning

Med 15 års erfarenhet som sångcoach och körledare, så vet jag att alla kan lära sig sjunga och att allt handlar om att du får lära dig hur. Fokus kommer först och främst vara på att du ska må bra, börjar våga sjunga ut mer, och genom andningsövningar, kunskap om stödmuskler och andra sångtekniska metoder kommer du få lossnat upp spänningar i kroppen som hindrat din röst från att verka fritt. Att våga sjunga ut handlar mycket om att känna du ska kunna känna dig säker på att din röst också håller och att du själv kan styra den, och det är då du också hittar din kraft.

Musik och sång ska vara roligt för kropp och själ. Som sångcoach och livscoach ser jag att utveckling och läkande springer ur av att själen läker och växer genom skapande. Sjunger vi så helar vi också vår själ, använder vi vår röst, återtar vi vår ursprungs kraft! Jag älskar att undervisa i sång och har 15 års erfarenhet som sångcoach och körledare. 

Min fascination för musik är nära sammanbunden med mitt stora intresse för människans kreativa själ. För mig är vi alla kreativa och nyckeln till ett helt liv är vi låter vårt skapande och själen få höras. Därför har jag aldrig kunnat välja endast en väg att gå på. Jag har studerat dans, sång och teater, har studerat Psykologi och Pedagogik på universitetet, utbildat mig till sångcoach i Komplett sångteknik, är instruktör i läkande dans och studerat låtskrivartekniker.
 

PLATS

Drottninggatan 2, Norrköping

Finns även möjlighet för session online via zoom

PRIS

Solo session 1200kr (60 min)

Grupp session 595kr (se Kurser)

​​

TIDER

Boka tid för din session hos mig via mejl: mail@sofiek.com

Avbokning senast 1 dygn innan. För avbokning inom ett dygn debiteras 600kr.

KONTAKTA MIG FÖR MER INFO

mail@sofiek.com

WORKSHOP 21 maj

SÅNGTEKNIK - RÖSTENS ALLA FÄRGER

Under den här workshopen kommer du få större inblick i röstens olika funktioner och hur mycket du an förändra din klang, tonhöjd, volym och ditt konstnärliga uttryck bara genom att ändra röstfunktion. Det betyder, kort sagt, att du kan forma din mun och hals i olika former och med inblick i denna skatt av kunskap kommer du kunna få ett brett register, mer kontroll, och välja vilken stil och klang du vill sjunga. Jag baserar min undervisning på Komplett Sångteknik ( CVT), även kallad Sadolin-teknik och du kommer under den här workshopen få mer kunskap om t ex tekniktermer som: Neutral, Curbing, Overdrive och Edge,

Att sjunga tillsammans och lära sig nya tekniker ger både glädje och snabbare utveckling. När du sjunger med andra sångare du få fler insikter och fördjupad förståelse för rösten som instrument. Oavsett om du är nybörjare eller sjunger på avancerad nivå kommer du få lära känna din röst och vad just du behöver fokusera på just nu. Det fantastiska med gruppundervisning är att vi alla går igenom liknande utmaningar i utvecklingen av din röst och då kommer du få glädje av alla sångares olika infallsvinklar och utmaningar. I en trygg atmosfär kommer jag guida er igenom workshopens tema och steg för steg genom sångövningar kommer du få uppleva omedelbara resultat med din röst. Workshopen avslutas med att vi sjunger tillsammans och använder oss av teknikerna som vi har lärt under workshopen.

Sång ska byggas av glädje!

I priset ingår allt material och enklare fika.

Sångpedagog

SÅNGWORKSHOP -RÖSTENS ALLA FÄRGER

DATUM: Tisdag 21 maj

TID: 17.30-20.30

PLATS: Drottninggatan 2, 60224 Norrköping

Pris: 595kr

Begränsat antal platser.

Anmäl dig på mejl till: mail@sofiek.com

Vill du få en gratis sångkurs?

Kontakta mig här så skickar jag länk och lösenord till en gratis sångkurs med videoinstruktioner. I kursen så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig och hur du kan utveckla din sångröst.

Thanks for submitting!

bottom of page