top of page
Sofi Ek - Livscoach

FOTO: NICLAS KINDAHL

Livscoach

Min önskan är att locka fram ditt unika potential, lösa upp blockeringar som ligger och spärrar ditt skapande och din möjlighet för att skapa ett liv mer i balans. Jag brinner för att förstärka och inspirera andra och coachar både grupper och enskilda så att de kan blomstra och uttrycka sig mer fritt. Genom visdomen i kreativitetens psykologi kan vi hitta många redskap och metoder som bidrar till du lättare hör din inre röst, fyller ditt liv med mer glädje, ser möjligheterna i dina nuvarande omständigheter och med små medel kan uppnå stor lycka och självförverkligande.

För mig är vi alla kreativa och nyckeln till ett helt liv är vi låter vårt skapande och själen få höras. Mitt terapeutiska arbete springer ur en övertygelse om att själen läker och växer genom skapande. Lär vi oss att lyssna på den där lilla konstnären där inom oss, ursprungets flod som flyter genom vårt hjärta, så kommer vi närmare att leva ut vårt fulla potential. Därför har jag själv aldrig velat välja endast en väg att gå, och utforskat olika uttrycksformer som dans, sång, och måleri. Parallellt har jag utbildat mig till sångcoach i Komplett sångteknik, instruktör i läkande dans och livscoach. Genom mina studier i psykologi på psykologutbildningen, 15 års erfarenheten av att coacha, och mitt eget kreativa liv, kan jag nu kalla mig för expert inom kreativitet.

PRIS

Individuell coachning 1200kr

Workshop i Kreativitet och livskraft 595kr

CREATIVE LIFE Medlemskap 249kr/mån

PLATS

Drottninggatan 2, Norrköping

Finns även möjlighet för session online via zoom

TIDER

Vi bokar tid för din session via mejl: mail@sofiek.com

Avbokning senast 1 dygn innan. För avbokning inom ett dygn debiteras 600kr.

KONTAKTA MIG FÖR MER INFO

mail@sofiek.com

Hör av dig

Hör gärna av dig för ett inledande samtal - helt utan kostnad.

Tack för ditt meddelande!

IMG_6258.jpg
Creative Life FACE.png

Creative Life

Att skapa är att leva

 

Det är min stora övertygelse att vår kropp och själ mår bra av att skapa och bejaka vår kreativitet. Alla har vi en inneboende konstnär och det är den här kreativa glöden inom oss som ger livskraft och energi.

Det spelar ingen roll i vilken form ditt kreativa skapande tar sig uttryck, om du lever av din konst eller bara vill fylla ditt liv med mer glädje - att skapa och vara kreativ är ett livselixir och har samma positiva effekt för alla.

bottom of page