​​​

SÅNG WORKSHOPS 2020

 

Workshop – Sång – Andas Fritt

Att andas är så naturligt - vi gör det hela tiden! Och ändå är det så svårt! Genom livet så påverkas vår andning och det som var naturligt måste vi ofta lära oss på nytt! Den här workshopen kommer hjälpa din kropp att komma tillbaka till hur din kropp egentligen är designad att andas och du kommer få fantastiska resultat för din sång och du kommer också må så mycket bättre i både kropp och själ!

Anmälan senast: 16/3(Begränsat antal platser)

 

DATUM

Söndag 22 mars

PLATS

Dalsgatan 3, Norrköping

PRISER FÖR WORKSHOP

1 workshop 550kr

3 workshops 1350kr (300kr rabatt)

Workshop – Sång - En fri röst

När vi sjunger är risken att vi får en spänning runt halsen, och det är oftast de här spänningarna som skapar hinder för oss. Det kan resultera att vi blir hesa, eller inte ens kan komma upp på den ton vi vill. I den här workshopen fokusera på stödet och jag avslöjar en nyckel som öppnar upp för möjligheten att undvika spänningar i halsen. I den här workshopen fokuserar vi på; "att söka den lätta vägen är den rätta vägen"

Anmälan senast: 13/4 (Begränsat antal platser)

 

DATUM

Söndag 19 april

 

PLATS

Dalsgatan 3, Norrköping

PRISER FÖR WORKSHOP

1 workshop 550kr

3 workshops 1350kr (300kr rabatt)


 

Workshop – Sång - Röstens färger

Nu binder vi ihop andning, stöd och fokus på röstens alla olika möjligheter. Rösten består av en hel regnbåge av färger och du väljer själv vilka färger du vill ha på din palett. Du kan välja själv mellan alla stilar och alla klanger! Den här workshopen ger dig en överblick över alla olika funktioner och på ett enkelt och snabbt sätt får du prova och känna på de olika färgerna.

Anmälan senast: 4/5 (Begränsat antal platser)

 

DATUM

Söndag 10 maj

 

PLATS

Dalsgatan 3, Norrköping

 

PRISER FÖR WORKSHOP

1 workshop 550kr

3 workshops 1350kr (300kr rabatt)

KÖRWORKSHOP

 

Det är en magisk känsla att sjunga tillsammans som en enda stor röst och kunna uttrycka musikens alla nyanser. Som körsångare är det många sångtekniska utmaningar, som att sjunga med samklang, smälta ihop till en enda gemensam röst och kunna styra volymen. Det finns utmaningar med att du inte kan höra dig själv så bra, så under en körworkshop fokuserar jag på nycklar som hjälper er att kunna sjunga sunt utan att bli hes eller intonera fel.

 Vi fokuserar på de basala grundtekniker som lyfter hela kören och samtidigt som jag hjälper er att hitta de vägar som hjälper just din stämmas utmaningar och visar er vilka möjligheter alla olika stämmor och röstlägen har, om du är bas, tenor, allt eller sopran.

Kontakta mig för hur vi kan skräddarsy en workshop efter just er kör!

 

KONTAKTA MIG FÖR MER INFO

 CREATE TO BE FREE

E-POST: MAIL@SOFIEK.COM  TEL: +46(0)72 715 69 47

  • Black Spotify Ikon
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle