bild1060.png

Sångundervisning

SÅNGUNDERVISNING INDIVIDUELLT ONLINE OCH I NORRKÖPING

Vill du sjunga individuellt och ta sånglektioner individuellt så får du möjlighet att gå på djupet med din personliga röst och just  ditt unika sound. Här är det ditt val av låtar, dina utmaningar, dina potential som är i fokus och vad just du vill uppnå!

Du kan alltid boka en enkel sånglektion men om du vill satsa på din sångröst och ge dig själv en ärlig chans så föreslår jag att du investerar i ett klippkort och går ett mera intensivt förlopp.

I det här förloppet med 5 sånglektioner får du även en kombination med sånglektioner, sångövningar på video och ljudfiler med uppföljning på varje lektion som blir videoinspelad. Jag kommer guida dig steg för steg under hela förloppet, hur du kan öva, hantera din inre kritiker, välja repertoar och lösa upp blockeringar så att du kan våga släppa fram ditt unika potential. 

 

Jag kommer främst använda den revolutionerande sångtekniken CVT (Complete Vocal Technique) och mina erfarenheter som professionell sångerska och musikalartist. Du får effektiva metoder som hjälper dig att hitta röstens kraft, utvecklar andning, stödet, och olika funktioner, så att du känner dig mer fri och säker på din röst.
 

Du som sjunger hos mig blir inbjuden till Facebook gruppen SONGBIRDS - här får du bonus material, ställa frågor, och dela din process med andra sångare.

VAR:

Undervisningen sker i Norrköping eller online på zoom.

NÄR:

Kontakta och boka tid med mig.

KLIPPKORT SÅNGUNDERVISNING:

5 * 60 minuters individuella sånglektioner

Video instruktioner att öva till.

Steg för steg - övningsplan och feedback under hela kursen.

Videos av alla lektioner som du kan sjunga och öva till efteråt.

Facebook gruppen Songbirds - Bonusmaterial, tips, frågor/svar och inspiration.

Priser:

3250 kr - Klippkort - 5 individuella sånglektioner

  850 kr - Sånglektion - 1 individuell sånglektion

BETALA i WEBSHOPEN eller swisha till 123 142 15 44

 

BOKA tid genom att kontakta mig så vi kan boka dina sessions.

Rum%20f%C3%B6r%20sj%C3%A4len%20Cover_edi

SOFI EK - DIN SÅNGCOACH

När jag som utbildad musikalartist lärde mig Komplett Sångteknik hos grundaren Catherine Sadolin, kunde jag äntligen sjunga allt jag hade drömt om och jag har haft en lång karriär som frilansande sångerska inom många olika musikstilar.

Min passion är att dela med mig av allt jag har lärt mig om röst och uttryck och jag har undervisat i Komplett Sångteknik i 15 år.

Jag är utbildad musikalartist, sångcoach i Komplett sångteknik, studerat musik och psykologi på universitetet, och utbildad livscoach.

Jag undervisar alla nivåer och musikstilar.

Bor du nära Norrköping så är du välkommen till centrala Norrköping med utsikt över takåsarna, och annars så möts vi lika bra online på zoom!

VÄLKOMMEN!

KONTAKTa Mig

Tack för ditt meddelande!