SÅNGKURSER

FOTO: REBECCA JÄRVINEN

10947458_918669004819080_470859597499134

SÅNGUNDERVISNING

 

Med sångövningar från den revolutionerande sångtekniken CVT (Complete Vocal Technique) får du effektiva metoderna som kommer ge dig ovärderliga verktyg så att du hittar in i röstens kraft och lockar fram ditt unika potential. Vi löser upp blockeringar, utvecklar andning, stödet, och olika funktioner så att du känner dig mer fri och säker på din röst. Jag anpassar undervisningen efter dig och dina drömmar. Du väljer vilken musikstil och klang du vill ha för hur du vill uttrycka dig med din sång.

Priser

1 solo lektion    60 min          750 kr

5 solo lektion   5*60 min    3000 kr (600kr/session)

SOLOSÅNG FÖR ALLA NIVÅER

Nästan färdig med att formulera mitt näs

WEBKURSER

 

Här kan du få din undervisning på video och du kan köpa kurser i sångteknik som du kan följa helt i ditt eget tempo och följa övningarna hur många gånger du vill.

Vill du hellre sjunga för dig själv kan du med hjälp av webkurserna öva vart du vill och i ditt eget tempo.

Vill du hellre sjunga hemifrån eller från din replokal så undervisar jag också via webben med hjälp av Skype eller Zoom. Kontakta mig så skräddarsyr vi en lösning som passar dig bäst! 

SÅNGTEKNIK KURSER ONLINE

WORKSHOP

 

Workshops passar bra för dig som vill sjunga tillsammans med andra och få en djupare inblick i sångtekniken. Alla workshops är självständiga men med olika fokus, så du kan välja att gå alla tre eller hoppa på de som passar dig. Vi sjunger tillsammans och gör sångövningar och hittar in i röstens kraft och lockar fram ditt unika potential. Vi löser upp blockeringar i din andning och din kropp så att du känner dig mer fri och säker på din röst. Avslutningsvis kommer vi sjunga några låtar tillsammans. Workshops är perfekt om du vill ha det roligt tillsammans med andra och samtidigt uppleva en personlig utveckling. Kanske ta med dig en vän och njut en förmiddag med sång och härlig energi.

SÅNG I GRUPP

KÖREN

En helt nystartad kör för kvinnor i Norrköping, där vi delar musiken, glädjen och gemenskapen.

Det här är en kör där livskraften och passionen för musiken får lov att blomstra, med plats för välmående, självförverkligande, och utveckling av din röst. Och alla kan vara med, det här är en kör där du får plats att växa från din egen nivå. Erfaren eller nybörjare.

Vi övar torsdagar kl:19.00-21.00 i Knäppingsborg, Skolgatan 1, Norrköping.

VÄLKOMMEN!

THE SISTERS

Wellnet logga utan bakgrund.png

Har du friskvårdsbidrag? Mina tjänster finns på Wellnet och du kan använda ditt friskvårdsbidrag på sånglektioner eller mindfullness/kreativitet. 

 ARTIST       SÅNGPEDAGOG    LIVSCOACH       SOFI EK        SÅNG       KREATIVITET

E-POST: MAIL@SOFIEK.COM  TEL: +46(0)72 715 69 47

  • Black Spotify Ikon
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle