SÅNGKURSER

Wellnet logga utan bakgrund.png

FOTO: REBECCA JÄRVINEN

PRAKTISK
INFO

Sångundervisning

Körsång

Workshop

Webkurser

 
 

SÅNGUNDERVISNING SOLO

Jag heter Sofi Ek, sångerska och sångpedagog inom CVT, Komplett Sångteknik.

Min passion är sång och jag vill gärna dela med mig av de magiska nycklar som hjälpte mig att få jobba som musikartist, jazzsångerska och artist.

Med effektiva metoder så att du kan känna dig mer fri och säker på din röst, lära dig sjunga höga och låga toner, kontrollera volymen och kunna sjunga allt du drömmer om!

Mitt fokus är du ska känna dig mer fri och säker i din röst, och jag anpassar undervisningen efter vad du vill utveckla med din sång. 

Tillsammans hittar vi din egen stil, du kan låta både rå och oskolad, men samtidigt sjunga på ett sunt och hälsosamt sätt.

Du kan själv välja vilken klang du önskar, vilka effekter, t ex distortion, growl, vibrato, skrik, luftiga toner, och bli mer medveten om hur du kan uttrycka och beröra med din röst.

Priser inkl moms

1 solo lektion    60 min          750 kr

5 solo lektion   5*60 min    3000 kr (600kr/session)

Workshop  - 3 timmar          750 kr

 

Har du friskvårdsbidrag? Mina tjänster finns på Wellnet och du kan använda ditt friskvårdsbidrag på sånglektioner eller mindfullness/kreativitet. 

KONTAKTA MIG FÖR MER INFO

Priser & info

SÅNGUNDERVISNING GRUPP

Sångteknik kurs i grupp

Är du intresserad av att vara med och sjunga i en grupp så hör gärna av dig!

Du kommer få konkreta övningar för att lära dig sjunga höga och låga toner, och ha mer kontroll över din volym.

Det finns både möjlighet att sjunga i mikrofon och att ta steget mot solist eller om du hellre vill sjunga tillsammans med andra.

Vi delar glädjen att sjunga i grupp, samtidigt som du får personlig vägledning

En grupp på 4 sångare i gruppen, träffas 2 timmar var annan vecka. 10 sessions = 20 lektioner i grupp med 3 andra sångare. 

Pris

Sångkurs i grupp 10 sessions a 2 timmar - 2500kr

KONTAKTA MIG FÖR MER INFO

Friskvårdsbidrag

Wellnet logga utan bakgrund.png
 

SÅNG - WEBKURS 

Vill du hellre sjunga hemifrån eller från din replokal så undervisar jag också via webben med hjälp av Skype eller Zoom. Jag erbjuder webkurser där du i ditt eget tempo kan sjunga och följa övningar tillsammans med mig på video.

Kontakta mig så skräddarsyr vi en lösning som passar dig bäst! 

Priser & info

KONTAKTA MIG FÖR MER INFO

WORKSHOP

INTRODUKTION TILL KOMPLETT SÅNGTEKNIK CVT

Jag kommer visa dig enkla vägar till att öppna upp för kraften i din röst och ge dig nycklar till att få fram din personliga klang. Du kommer få konkreta övningar för att lära dig sjunga höga och låga toner, och ha mer kontroll över din volym. Det finns både möjlighet att sjunga i mikrofon och att ta steget mot solist eller om du hellre vill sjunga tillsammans med andra. Vi delar glädjen att sjunga, samtidigt som du får personlig vägledning. Praktisk info

 

DATUM - NYA Datum för 2020 kommer snart!

PLATS

Dalsgatan 3, Norrköping

 

PRIS

750 kr

KONTAKTA MIG FÖR MER INFO

 
 

 

KÖRSÅNG

 

KÖRWORKSHOP

 

Det är en magisk känsla att sjunga tillsammans som en enda stor röst och kunna uttrycka musikens alla nyanser. Som körsångare är det många sångtekniska utmaningar, som att sjunga med samklang, smälta ihop till en enda gemensam röst och kunna styra volymen. Det finns utmaningar med att du inte kan höra dig själv så bra, så under en körworkshop fokuserar jag på nycklar som hjälper er att kunna sjunga sunt utan att bli hes eller intonera fel.

 Vi fokuserar på de basala grundtekniker som lyfter hela kören och samtidigt som jag hjälper er att hitta de vägar som hjälper just din stämmas utmaningar och visar er vilka möjligheter alla olika stämmor och röstlägen har, om du är bas, tenor, allt eller sopran.

Kontakta mig för hur vi kan skräddarsy en workshop efter just er kör!

 

KONTAKTA MIG FÖR MER INFO

FÖRETAGS-KÖR - VILL NI SJUNGA PÅ LUNCHEN!

Vill ditt företag starta upp er egen personalkör? Det blir ett energigivande, lärorikt och roligt projekt då ni som personal får sjunga tillsammans.

Ni ökar ert välbefinnande och det skapa en härlig vi-känsla att sjunga tillsammans. Förutom att sång är himla kul visar forskningen tydligt att sång ökar dopaminet i hjärnan, det är avstressande, ger en lugn andning, stärker immunförsvaret och gör oss lyckligare.

Vill ni jobba långsiktigt med personalen eller ha ett kortare körprojekt på några repetitioner inför exempelvis personal- eller julfesten?

Kanske ni vill komplettera personalens friskvård med ett körpass i månaden? Vad än era idéer är utformar vi det utifrån era önskemål och hjälper er hitta det ni söker. Inga förkunskaper krävs inom sång och allt anpassas efter gruppens sammansättning.

KONTAKTA MIG FÖR MER INFO

 
Nyfiken? - Kontakta mig
 
  • Black Spotify Ikon
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle