Presentkort mikrofon.jpeg

Ge bort ett presentkort som är en gåva för resten av livet

Känner du någon som drömmer om att lära sig sjunga eller utveckla sin röst?

 

Som bara behöver den där sista puffen att faktiskt våga och unna sig själv att göra det dom älska?

 

Känner du någon som drömmer om att äntligen få känna sig fri i sin sångröst.

Sångtekniken kommer ge sångaren hjälp med utmaningar som t ex:

* luft till att sjunga långa fraser,

* sjunga höga/låga toner, 

* undvika att rösten spricker

* sjunga ut med mer frihet och kraft.

PRESENTKORT - SÅNGLEKTIONER

Vill du ge en gåva för livet så erbjuder jag också sånglektioner som presentkort. Du kan välja att ge en enkel lektion eller ett klippkort på 5 sånglektioner. I förloppet med 5 sånglektioner får sångaren 5 sånglektioner, sångövningar på video och ljudfiler med uppföljning på varje lektion som blir videoinspelad. Jag kommer guida sångaren steg för steg under hela förloppet, hur man kan öva, hantera sin inre kritiker, välja repertoar och lösa upp blockeringar så att sångaren kan våga släppa fram sitt unika potential. 

KLIPPKORT SÅNGUNDERVISNING:

5 * 60 minuters individuella sånglektioner

Video instruktioner att öva till.

Steg för steg - övningsplan och feedback under hela kursen.

Videos av alla lektioner som sångaren kan sjunga och öva till efteråt.

Facebook gruppen Songbirds - Bonusmaterial, tips, frågor/svar och inspiration.

Priser:

3250 kr - Klippkort - 5 individuella sånglektioner

  850 kr - Sånglektion - 1 individuell sånglektion

SÅNGCOACH SOFI EK

Jag har undervisat i sång och röstteknik i mer än 15 år och är själv professionell sångerska och låtskrivare. Med den revolutionerande sångtekniken CVT (Complete Vocal Technique) kommer du få effektiva metoder som hjälper dig att hitta röstens kraft, förbättra din andningsteknik, optimera magstödet, och hitta olika röstfunktioner, så att du känner dig mer fri och säker på din röst. Jag undervisar alla nivåer - nybörjare till professionella.

HITTA DITT PERSONLIGA UTTRYCK

Att sjunga handlar om mycket mer än några sångövningar, och jag som livscoach och en lång bakgrund i psykologi och pedagogi, har skapat en metod för att lösa upp eventuella blockeringar och spärrar som skapar hinder. Genom att ändra vårt mindset och öva oss så kommer deltagarna få redskap till hur man kan öva bättre, hantera sin inre kritiker, bygga upp sin repertoar och lösa upp blockeringar för att våga släppa fram sitt unika potential. 

Så känner du någon som inte har vågat visa sin talang och utveckla den - så är det här den perfekta presenten.

 

PRESENTKORT - ONLINE KURS I SÅNGTEKNIK

 

Kursen FREE YOUR VOICE är en 4 veckors intensiv sångkurs som sker online.

 

KURSEN INNEHÅLLER

Live webinar varje söndag

Video inspelning av varje webinar

Sångövningar på video

Kursen "Konsten att vara sångare"

Facebook grupp - här får du bonus material, ställa frågor, möta de andra i gruppen

TID: Söndagar kl:18:00

PRIS : 1999kr

NÄSTA KURS START: Maj 2021 - anmäl dig för att säkra din plats.

​​

SÅNGKURS ONLINE - HUR FUNKAR DET?

Fördelen med online är att du kan delta hemifrån, vart du än befinner dig, och speciellt i dessa tider så kan du få sjunga ändå.

Webinar innebär att ingen i gruppen hör dig, och deltagarna kan få göra övningarna tillsammans med mig utan att de andra i gruppen hör. Varje webinar avslutas med frågor och svar, och där kan deltagarna frivilligt välja om de vill delta aktivt eller bara lyssna och lära.

Varje webinar blir inspelat och deltagarna kan använda video inspelningen efter åt att öva och ta till sig kursens material i sitt eget tempo.

VAD GER DEN HÄR KURSEN?

Kursen kommer ge en djup inblick i alla delar av sångtekniken och deltagarna får möjlighet att lära känna sin röst och sitt potential.

Det blir fyra veckor av nya insikter om vilka möjligheter som finns med rösten som instrument.

En intensiv kurs där deltagarna blir guidade vecka för vecka och har möjligheten att träffas live med sångcoachen Sofi Ek varje vecka till webinar och i kombination med sångövningar på video och ljudfiler med uppföljning på varje lektion som blir videoinspelad, kommer deltagarna få metoder från den revolutionerande sångtekniken CVT (Complete Vocal Technique) Helt unika och effektiva metoder som hjälper för att hitta röstens kraft, utveckla andning, sångstöd, och lära känna olika funktioner, för att bli mer fri och säker i sin röst.

KÖP ditt presentkort i  WEBSHOPEN så får du ett fint presentkort och välkomstbrev skickat med e-post.

Vill du hellre ha presentkortet utskrivet? Hör av dig till mig så skickar jag det med vanlig post.

Presentkort  

WHAT PEOPLE SAY

“Jag har sedan flera år tillbaka känt att jag haft sången inom mig, men aldrig tagit tag i att ta sånglektioner.
Efter att jobbat med musik i tre år och sjungit med i ett band i ett drygt år gjorde jag slag i saken 30 år gammal.
Så nu har jag hunnit gå några lektioner för Sofi och vilken skillnad, jag är mycket säkrare, stabilare och har fått en helt annan klang i min sång. Och det är bara börja då jag tänker ta hjälp av Sofis kunskap för en lång tid framöver.“ Alfred


”I have always believed that I can never sing, I have no ear and no voice. I did not know how to breathe, how to control my body and feel it. I could not even imagine before meeting with Sophia that the vocals can be easy, fun and very interesting. She finds a special way to explain to you what the path to a beautiful voice should be. Soon I will have a performance and I took a difficult song. I know that I will succeed. Thank you for a serious professionalism.”
 - Julia Beyk - Actor

“Jag har gått kör sen årskurs 7 så jag känner till de flesta sångtekniker men har aldrig riktigt kunna ”kontrollera dem” vilket jag känner att jag börjar kunna nu efter dina lektioner. Jag tycker att det sättet du lärt ut på har hjälpt mig väldigt mycket, att du visar och förklarar hur det fungerar, du kommer också fram och hjälper en när man ej får till det vilket jag ser som ett plus. Jag trodde inte att jag kunde få ut så pass starka (och höga) toner med solo sång som jag nu fått veta med hjälp av dig. Jag överaskar mig själv nu när jag får till alla dessa tekniker och lyckas med kraften, tonerna, andningen och allt som kommer till där emellan så jag uppskattar verkligen din hjälp med det hela! Tack så mycket!“ Simon Salminen Åkervall, skådespelare och musiker

”Idag har jag tagit min första sånglektion hos Sofie, vilket var över förväntan. Jag har gått till massvis med sångpedagoger men aldrig fått så mycket praktiskt att jobba med på bara en timma! Dessutom gick jag därifrån med en större tro på min röst och mitt artisteri. Jag kommer definitivt boka in mig igen inom kort.” Sabina Larsson - artist

”Man kan inte lära gamla hundar sitta.....eller kan man? Jag har i hela mitt liv sjungit, men hellre än bra och det var många som skrattade när jag skulle få sånglektioner av Sofi, och vi skojade om det...ett hopplöst fall, nu skulle hon få nåt att jobba med
Men Sofi med sin kunskap, enastående teknik och förmåga att motivera och inspirera har på ganska kort tid fått mig att ta toner som jag inte ens kunnat drömma om, och sjunga rena toner som jag aldrig kunnat förut. Stor kram Sofi, bra jobbat ” Kicki - skådespelare

 

Presentkort mikrofon.jpeg

Presentkort