Meditation vid havet

Create to be free  

 

SKAPA ETT LIV DÄR DINA DRÖMMAR FÅR PLATS

Mitt terapeutiska arbete springer likt mina sånger ur en övertygelse om att allt består av att själen läker och växer genom skapande. Lär vi oss att lyssna på den där lilla konstnären där inom oss, den levande vildkvinnan som pulserar i vårt blod, ursprungets flod som flyter genom vårt hjärta – så kommer vi närmare ett liv i sanning. Min önskan är att locka fram ditt unika potential, lösa upp blockeringar som ligger och spärrar ditt skapande och din möjlighet för att skapa ett liv mer i balans. Jag älskar att förstärka och inspirera andra och coachar både grupper och enskilda så att de kan blomstra och uttrycka sig mer fritt. Genom kreativitets-psykologien visdom kan vi hitta många redskap och metoder som bidrar till du lättare hör din inre röst, fyller ditt liv med mer glädje, ser möjligheterna i dina nuvarande omständigheter och med små medel kan uppnå stor lycka och självförverkligande.

 

För mig är vi alla kreativa och nyckeln till ett helt liv är vi låter vårt skapande och själen få höras. Därför har jag aldrig kunnat välja endast en väg att gå på. Jag har studerat dans, sång och teater, jag har studerat Psykologi och Kreativitet på universitetet, jag har utbildat mig till sångcoach i Komplett sångteknik, hittat läkning för kroppen genom att utbilda mig till instruktör i läkande dans (NIA) och utbildar mig till certifierad livscoach hos Mia Åström (GROW BY MIA) under 2020.

Men den viktigaste utbildningen har jag fått genom erfarenheten att vara mamma till tre underbara barn. Föräldraskapets visdom och kunskapen om kreativitetens psykologi har burit mig igenom livets slingriga väg och gett mig styrkan att kunna resa mig upp efter att ha stått med mitt sjuka barns liv i mina armar, att dagligen ha energi till att ta hand om min dotters kroniska sjukdom, att komma hel ur en våldsam skilsmässa, och att hitta livets glädje under år av hot. Att hela tiden hitta sätt att tända glöden i själens eld har blivit min bästa utveckling. Många upplever utbrändhet och utmattning, oavsett orsak, när vi har gått vilse behöver vi ibland någon som kan hjälpa att lysa upp vägen.

Vad gör du när du har lämnat en relation? Hur gör du för att återhämta dig efter att ha gått in i väggen?

Vägen kan verka dold i dimma, och tillsammans kommer vi rita din karta tillbaka hem till dig!

CREATE TO BE FREE // Sofi Ek

Foto A2_ Rebecka Järvinen

Utbildning i Psykologi

Foto A3_ Rebecka Järvinen