Create to be free  

 

SKAPA ETT LIV DÄR DINA DRÖMMAR FÅR PLATS

Mitt terapeutiska arbete springer likt mina sånger ur en övertygelse om att allt består av att själen läker och växer genom skapande. Lär vi oss att lyssna på den där lilla konstnären där inom oss, den levande vildkvinnan som pulserar i vårt blod, ursprungets flod som flyter genom vårt hjärta – så kommer vi närmare ett liv i sanning. Min önskan är att locka fram ditt unika potential, lösa upp blockeringar som ligger och spärrar ditt skapande och din möjlighet för att skapa ett liv mer i balans. Jag älskar att förstärka och inspirera andra och coachar både grupper och enskilda så att de kan blomstra och uttrycka sig mer fritt. Genom kreativitets-psykologien visdom kan vi hitta många redskap och metoder som bidrar till du lättare hör din inre röst, fyller ditt liv med mer glädje, ser möjligheterna i dina nuvarande omständigheter och med små medel kan uppnå stor lycka och självförverkligande.

 

För mig är vi alla kreativa och nyckeln till ett helt liv är vi låter vårt skapande och själen få höras. Därför har jag aldrig kunnat välja endast en väg att gå på. Jag har studerat dans, sång och teater, jag har studerat Psykologi och Kreativitet på universitetet, jag har utbildat mig till sångcoach i Komplett sångteknik, hittat läkning för kroppen genom att utbilda mig till instruktör i läkande dans (NIA) och utbildar mig till certifierad livscoach hos Mia Åström (GROW BY MIA) här under 2020.

Men den viktigaste utbildningen har jag fått genom erfarenheten att vara mamma till tre underbara barn. Föräldraskapets visdom och kunskapen om kreativitetens psykologi har burit mig igenom livets slingriga väg och gett mig styrkan att kunna resa mig upp efter att ha stått med mitt sjuka barns liv i mina armar, att dagligen ha energi till att ta hand om min dotters kroniska sjukdom, att komma hel ur en våldsam skilsmässa, och att hitta livets glädje under år av hot. Att hela tiden hitta sätt att tända glöden i själens eld har blivit min bästa utveckling. Många upplever utbrändhet och utmattning, oavsett orsak, när vi har gått vilse behöver vi ibland någon som kan hjälpa att lysa upp vägen.

Vad gör du när du har lämnat en relation? Hur gör du för att återhämta dig efter att ha gått in i väggen?

Vägen kan verka dold i dimma, och tillsammans kommer vi rita din karta tillbaka hem till dig!

CREATE TO BE FREE // Sofi Ek

 

COACHNING INDIVIDUELLT

ÖNSKAR DU INDIVIDUELL COACHNING?

Jag erbjuder coachning både i Norrköping och online via Zoom.

Vill du veta mer om hur det går till och vad du kan förvänta dig?

Kontakta mig på så får du ett kostnadsfritt introduktions samtal där jag berättar lite mer.

PRIS: 1200kr 60 min individuell coachning

 

COACHNING I GRUPP

Workshop – Kreativitet – Hitta din inspiration

En workshop för att locka fram ditt unika potential, lösa upp blockeringar som ligger och spärrar ditt skapande och din möjlighet för att skapa ett liv mer i balans. Vi gör övningar som förstärker och inspirerar din inre konstnär så att du kan blomstra och uttrycka dig mer fritt. Utveckling och läkande springer ur av att själen läker och växer genom skapande.

Det blir en introduktionsdag av de metoder som används inom kreativitetspsykologin.

DATUM

Kommer snart - anmäl ditt intresse här!

PLATS

ONLINE

PRISER FÖR WORKSHOP

1 workshop 399kr

3 workshops 999kr

Workshop – Kreativitet - Attraktionslagen

En workshop ser vi på hur vi kan kombinera vårt vanliga liv och skapa mer plats för vår kreativitet. Vad är kreativitet och varför behöver vi det i vårt liv? Med konkreta övningar och steg-för-steg-övningar tittar vi på aspekter hur vi kan skapa det liv vi drömmer om utan att kasta bort det liv vi har nu. När du vet vad du dr

ommer om, du vet vad du vill; hur får du det att hända?

Genom bryta ner attraktionslagens kraft i del moment kommer du få konkret vägledning till hur du kan börja manifestera det liv du drömmer om.

DATUM

Kommer snart - anmäl ditt intresse här!

 

PLATS

ONLINE

PRISER FÖR WORKSHOP

1 workshop 399kr

3 workshops 999kr


 

Workshop – Kreativitet - En ny kompass

Känslor är inte något vi bara ska hantera och stoppa undan. Dina känslor är din viktigaste vägledning genom livet, men vi behöver lära oss vad känslorna kommer från. Jag kommer berätta om hur du lättare kan förstå dig själv och dina känslor och hur du med hjälp av konkreta övningar kan sortera i dina känslor och bli tryggare med hur du kan tolka dina egna reaktioner och därigenom också få en kompass att följa genom livet.

 

DATUM

Kommer snart - anmäl ditt intresse här!

 

PLATS

ONLINE

PRISER FÖR WORKSHOP

1 workshop 399kr

3 workshops 999kr

 CREATE TO BE FREE

E-POST: MAIL@SOFIEK.COM  TEL: +46(0)72 715 69 47

  • Black Spotify Ikon
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle