Kopia_av_Facebook_Post__Namnlös_design

Free Your Voice  

4 VECKORS INTENSIV SÅNGKURS ONLINE - FREE YOUR VOICE

Nu är den perfekta tiden att investera i din sångröst, följ med på en intensiv kurs som kommer ändra din sångröst  för alltid!

Tillsammans med andra sångare kommer du bli fylld med allt inom sångteknik som du behöver för att snabbt träna upp din röst igen och som du aldrig kommer förlora igen. Det här är en investering i din sångröst som du kommer ha glädje av resten av livet.

Du kommer inte bara guidas genom röstens instrument sångtekniskt, men också hur du rent praktiskt ska öva för att nå ditt mål och hur du ska hantera dina inre sabotörer. Konsten att vara sångare är så mycket mer än sångteknik! Jag kommer guida dig steg för steg under hela förloppet, hur du kan öva, hantera din inre kritiker, välja repertoar och lösa upp blockeringar så att du kan våga släppa fram ditt unika potential. 

Du som sjunger hos mig blir inbjuden till Facebook gruppen SONGBIRDS - här får du bonus material, ställa frågor, och dela din process med andra sångare.

KURSSTART

Nästa kurs startar i maj - Anmäl dig för att reservera din plats!

TID FÖR LIVE-WEBINAR

Söndagar kl:18:00

PRIS

1999 kr får du fyra veckor intensiv sångkurs online.

Kursen kommer ge dig en djup inblick i alla delar av sångtekniken och du får möjlighet att lära känna din röst och ditt potential.

Det blir fyra veckor av nya insikter om vilka möjligheter du har med din röst.

En intensiv kurs där du kommer bli guidad vecka för vecka och vi träffas live varje vecka till webinar och i kombination med sångövningar på video och ljudfiler med uppföljning på varje lektion som blir videoinspelad, kommer du med den revolutionerande sångtekniken CVT (Complete Vocal Technique) få effektiva metoder som hjälper dig att hitta röstens kraft, utvecklar andning, stödet, och olika funktioner, så att du känner dig mer fri och säker på din röst.

KURSEN INNEHÅLLER

Live webinar varje söndag

Video inspelning av varje webinar

Sångövningar på video

Kursen "Konsten att vara sångare"

Facebook grupp - här får du bonus material, ställa frågor, möta de andra i gruppen
 

BETALA och BOKA i WEBSHOPEN så får du bekräftelse på din plats!

WHAT PEOPLE SAY

“...jag känner att du har den rätta känslan och rätta syftet med sången , att man gör det för sig själv, lär känna sitt rätta jag och att man sjunger för att man själv mår bra av det och det är så fint! ..” Mikaela

“Är så tacksam för att jag får gå hos dig nu och att du lär mig hur jag kan lära känna både mig själv och sången på ett helt nytt sätt “

“Sofi är en superbra coach. CVT är verkligen fantastiskt, jag hoppas att fler upptäcker detta! Jag upptäckte detta för 1 1/2 år sen efter att så länge drömt om att börja sjunga, och jag är glad att det var det första jag kom i kontakt med. Och det gav resultat snabbt”
Emmeli

“En fantastisk sångpedagog som inte bara delar med sig av superbra tekniker - utan som också peppar, inspirerar och är otroligt lyhörd för ens önskemål! På hennes lektioner får man skapa fritt och samtidigt få tillgång till en hel verktygslåda med tekniker! Rekommenderas varmt!” Sabina

“Sofi har på kort tid gett mig konkreta, smarta och väldigt användbara sångtekniktips. Att dessutom ha med henne under skarpt sångpålägg i studio gjorde att jag lyfte mig massor. Sofi var bra på att utgå från min naturliga sångstil och personlighet, och hon gjorde det med glädje och god energi. Jag är kanonnöjd!” John Daniel

“Tack Sofi för fina sånglektioner! Jag har lärt mig att jag inte är ”fast” med min röst utan kan öva och lära mig att sjunga på olika sätt. Allt från att göra min röst renare från ”rossligheten” till att kunna ta både högre och lägre toner mer fritt! Sofi har mycket kunskap och information att ge så jag är supertacksam över att vi körde över Zoom och att jag fått lektionerna som videofiler och kan lyssna på dem igen! TACK! ”