top of page

ons 10 apr.

|

Lilla TUREBORG

Sångworkshop - Hitta styrkan i din röst

Under den här workshopen kommer du få större inblick i hur du kan få mer kontroll och styrka i din sång. Med Komplett sångteknik kommer jag lära dig hur du kan välja volym, täthet i klang och hur styrkan i rösten förändra din klang.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Sångworkshop - Hitta styrkan i din röst
Sångworkshop - Hitta styrkan i din röst

Tid och plats

10 apr. 2024 17:30 – 20:00

Lilla TUREBORG, Drottninggatan 2, 602 24 Norrköping, Sverige

Om evenemanget

Under  den här workshopen kommer du få större inblick i hur du kan få mer kontroll och styrka i din sång. Med Komplett sångteknik kommer jag lära dig hur du kan välja volym, täthet i klang och hur styrkan i rösten förändra din klang. 

Att som sångare få känna att du kan styra styrkan i din röst, och även i tal, ger en enorm frihet och också en sund sångteknik. Att sjunga med lätthet och utan att bli hes ger så mycket mer glädje och den här workshopen kommer öppna upp för möjligheterna att kunna välja och styra volym och klang på ett sunt sätt. Vi kommer knyta ihop det komplexa samspelet mellan, andning, stöd och sångfunktion så att det blir konkret och enkelt. Jag baserar min undervisning på Komplett Sångteknik ( CVT), även kallad  Sadolin-teknik. Du kan medverka på den här workshopen oavsett om du är nybörjare eller har sjungit länge.

Att  sjunga tillsammans och lära sig nya tekniker ger både glädje och  snabbare utveckling.  Redskapen från Komplett sångteknik kommer ge dig precis de nycklar som du behöver och jag justerar instuktioner och feedback efter just din individuella nivå samtidigt som du kommer få glädje av feedbacken till hela gruppen. När du sjunger med andra sångare du få fler  insikter och fördjupad förståelse för rösten som instrument. 

Så oavsett om  du är nybörjare eller sjunger på avancerad nivå kommer du få lära känna  din röst och vad just du behöver fokusera på just nu. Det fantastiska  med gruppundervisning är att vi alla går igenom liknande utmaningar i  utvecklingen av din röst och då kommer du få glädje av alla sångares  olika infallsvinklar och utmaningar. I en trygg atmosfär kommer jag  guida er igenom workshopens tema och steg för steg genom sångövningar  kommer du få uppleva omedelbara resultat med din röst. Workshopen  avslutas med att vi sjunger tillsammans och använder oss av teknikerna  som vi har lärt under workshopen.

Sång ska byggas av glädje!

I priset ingår allt material och enklare fika.

SÅNGWORKSHOP - STYRKAN I DIN RÖST

DATUM: Onsdag 10 april

TID: 17.30-20.30

PLATS: Drottninggatan 2, 60224 Norrköping

Pris: 595kr

Begränsat antal platser.

Anmälan med mejl till: mail@sofiek.com

Dela detta evenemang

bottom of page