KREATIVITET

KONSTEN ATT VARA KREATIV - skapa ett liv där dina drömmar ryms!

Drömmer du om att få tid till att göra "roliga" saker?

Längtar du efter ett liv där du fick förverkliga dig själv?

Upplever du att du aldrig hinner med alla de där där ideerna du har?

Lugn, du behöver inte byta liv, du behöver inte säga upp dig och resa till en tropisk ö - med de här metoderna kan du integrera dina drömmar i ditt vanliga liv! Jag vet att det är svårt att tro -  jag trodde också det var omöjligt i början;) Men under kursen kommer jag dela min egen resa och hur jag som tre-barns mamma, ensamstående mamma med ett barn med kronisk sjukdom ändå har lyckats skapa ett liv där mina drömmar ryms! Och nej, jag är ingen super-woman;) Du kan också göra det!

 

Genom kreativitets-psykologien visdom kan vi hitta många redskap och metoder som bidrar till du lättare hör din inre röst, fyller ditt liv med mer glädje, ser möjligheterna i dina nuvarande omständigheter och med små medel kan uppnå stor lycka och självförverkligande.

 

KREATIVITETS KURSER 2020

 

Fördjupningskurs - Kreativitetens Psykologi

För dig som vill ge dig som just nu har möjligheten att fördjupa dig i din egen kreativa process.

  • Individuell coaching samtal - Ett fördjupat samtal omkring just din kreativa process (750kr)

  • 10 veckors  e-post kurs med självstudie uppgifter och individuell återkoppling . (1500kr)

  • Uppföljande workshop i januari (300kr)

PRIS för allt inklusive : 2000 kr (ordinarie pris 2550 kr)

 

Distans kurs via E-post - Kreativitetens Psykologi

För dig som vill utforska din kreativitet på distans och i ditt eget tempo.

10 veckors e-post kurs med självstudie uppgifter och individuell återkoppling .

PRIS: 1500 kr

 

Enskild Coaching - Kreativitetens Psykologi

För dig som vill ha personlig hjälp och coachning för att kartlägga var dina blockeringar ligger och hur du ska kunna ta nästa steg.

Individuell coaching samtal - Ett fördjupat samtal omkring just din kreativa process.

PRIS: 750 kr 

 

Workshop – Kreativitetens psykologi – STEG 1 NYTT DATUM KOMMER SNART!

SÅNGSTUDION, NORRKÖPING

Välkommen till en introduktionsdag av de metoder som används inom kreativitetpsykologi.

Jag kommer varva dagen med föreläsningar och praktiska övningar, där du direkt får uppleva en skillnad och få med dig verktyg som du kan använda i din vardag.

Anmälan senast ?? (Begränsat med platser) DATUM KOMMER SNART

Pris: 300 kr

Workshop – Kreativitetens psykologi – STEG 2 - NYTT DATUM KOMMER SNART!

SÅNGSTUDION, NORRKÖPING

För dig som har varit hos mig tidigare och som vill gå djupare i processen tillsammans.

En workshop där vi tar nästa steg och dyker ännu djupare ner i kreativitetens psykologi och där du får ytterligare övningar som du får göra under workshopen och sen kan ta med dig hem och fortsätta att jobba vidare med.

Anmälan senast ?? (Begränsat med platser) DATUM KOMMER SNART

Pris: 300 kr

Nyfiken? Kontakta mig här - så ska jag berätta mer!

ANMÄL DIG HÄR

OM MIG  - Mitt stora intresse för människans kreativa själ

 

För mig är vi alla kreativa och nyckeln till ett helt liv är vi låter vårt skapande och själen få höras. Därför har jag aldrig kunnat välja endast en väg att gå på. Jag har studerat dans, sang och teater, jag har studerat Psykologi och Pedagogik på universitetet, jag har utbildat mig till sångcoach i Komplett sångteknik, instruktör i läkande dans och låtskrivartekniker.

Men den viktigaste utbildningen har jag fått genom erfarenheten att vara mamma till tre underbara barn. Föräldraskapets visdom och kunskapen om kreativitetens psykologi har burit mig igenom livets slingriga väg och gett mig styrkan att kunna resa mig upp efter att ha stått med mitt sjuka barns liv i mina armar, att dagligen ha energi till att ta hand om min dotters kroniska sjukdom, att komma hel ur en våldsam skilsmässa, få styrkan att rädda mina barn från en barndom med våld i hemmet, att kunna hitta nya vägar trots ensamheten i ett nytt land, att hitta livets glädje under år av förföljelse och hot, och hela tiden hitta sätt att tända glöden i själens eld. 

Mitt terapeutiska arbete springer likt mina sånger ur en övertygelse om att allt består av att själen läker och växer genom skapande. Lär vi oss att lyssna på den där lilla konstnären där inom oss, den levande vildkvinnan som pulserar i vårt blod, ursprungets flod som flyter genom vårt hjärta – så kommer vi närmare ett liv i sanning. Min önskan är att locka fram ditt unika potential, lösa upp blockeringar som ligger och spärrar ditt skapande och din möjlighet för att skapa ett liv mer i balans. Jag älskar att förstärka och inspirera andra och coachar både grupper och enskilda så att de kan blomstra och uttrycka sig mer fritt. Genom kreativitets-psykologien visdom kan vi hitta många redskap och metoder som bidrar till du lättare hör din inre röst, fyller ditt liv med mer glädje, ser möjligheterna i dina nuvarande omständigheter och med små medel kan uppnå stor lycka och självförverkligande.

THE ARTIST WAY // Sofi Ek

  • Black Spotify Ikon
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle