Kvinnor Händer

 
KÖRSÅNG

Kören The Sisters

Norrköpings kör för kvinnor - The Sister - START 13  september Välkommen!

Det här är en kör där livskraften och passionen för musiken får lov att blomstra, med plats för välmående, självförverkligande, och utveckling av din röst.

Och alla kan vara med, det här är en kör där du får plats att växa från din egen nivå. Erfaren eller nybörjare.

 

Med 15 års erfarenhet som sångcoach och körledare, så vet jag att alla kan lära sig sjunga och att allt handlar om att du får lära dig hur. Fokus kommer först och främst vara på att du ska må bra, börjar våga sjunga ut mer, och genom andningsövningar, kunskap om stödmuskler och andra sångtekniska metoder kommer du få lossnat upp spänningar i kroppen som hindrat din röst från att verka fritt. Att våga sjunga ut handlar mycket om att känna du ska kunna känna dig säker på att din röst också håller och att du själv kan styra den, och det är då du också hittar din kraft. Varje körövning börjar med sångtekniska övningar, sen sjunger vi tillsammans av ren glädje, utan noter och med fokus på att få sjunga ut och gå in i musikens läkande kraft.

Musik och sång ska vara roligt för kropp och själ. Sångerna vi sjunger är en blandad repertoar med välkända sånger som berör och väcker glädje, utan några musikaliska begränsningar. Det är en magisk känsla att sjunga tillsammans som en enda stor röst och kunna uttrycka musikens alla nyanser.

Du behöver inte ha förkunskaper eller körvana för att vara med. Och för dig som har mer erfarenhet så kommer jag ge dig mer plats och möjlighet för att utvecklas. Så om du är kvinna, gillar att sjunga och vill utveckla din röst med sångteknik, då är du välkommen oavsett ålder och tidigare erfarenhet! Vi har därför inte heller några antagningsprov. Och bara lugn - jag kommer lära dig att sjunga bättre än du någonsin drömt om. Vi lär oss melodier och stämmor på gehör under körövningarna och använder oss inte av noter.

 

Du anmäler dig genom att skriva till mail@sofiek.com samt betala in köravgiften som är 1200kr / termin.

Avgiften kan du betala i WEBSHOP på hemsidan eller önskar du istället betala med Swish? 123 142 15 44, ange vem betalningen gäller.

Som sångcoach och livscoach ser jag att utveckling och läkande springer ur av att själen läker och växer genom skapande. Sjunger vi så helar vi också vår själ, använder vi vår röst, återtar vi vår ursprungs kraft! Jag älskar att undervisa i sång och har 15 års erfarenhet som sångcoach och körledare. 

Min fascination för musik är nära sammanbunden med mitt stora intresse för människans kreativa själ. För mig är vi alla kreativa och nyckeln till ett helt liv är vi låter vårt skapande och själen få höras. Därför har jag aldrig kunnat välja endast en väg att gå på. Jag har studerat dans, sång och teater, har studerat Psykologi och Pedagogik på universitetet, utbildat mig till sångcoach i Komplett sångteknik, är instruktör i läkande dans och studerat låtskrivartekniker.

 

TID

Måndagar kl: 19.00 - 20.30

PLATS

Teatergatan 3, Norrköping

PRIS

Hösttermin 1200kr i webshopen eller Swish: 123 142 15 44

 

STARTDATUM

13 september

KONTAKTA MIG FÖR MER INFO

mail@sofiek.com +46-(0)72 715 69 47

Vem får vara med?

Hur anmäler jag mig?

Körledare Sofi Ek

Foto A2_ Rebecka Järvinen

FOTO: REBECCA JÄRVINEN

ANMÄL DIG HÄR

Tack för ditt meddelande!

VILL DU ATT JAG KOMMER TILL DIN KÖR?

Jag erbjuder sångteknik specifikt för körsång och kommer gärna ut till din kör och ger en workshop.

 

Det är en magisk känsla att sjunga tillsammans som en enda stor röst och kunna uttrycka musikens alla nyanser. Som körsångare är det många sångtekniska utmaningar, som att sjunga med samklang, smälta ihop till en enda gemensam röst och kunna styra volymen. Det finns utmaningar med att du inte kan höra dig själv så bra, så under en körworkshop fokuserar jag på nycklar som hjälper er att kunna sjunga sunt utan att bli hes eller intonera fel.

Vi fokuserar på de basala grundtekniker som lyfter hela kören och samtidigt som jag hjälper er att hitta de vägar som hjälper just din stämmas utmaningar och visar er vilka möjligheter alla olika stämmor och röstlägen har, om du är bas, tenor, allt eller sopran.

Kontakta mig för hur vi kan skräddarsy en workshop efter just er kör!

 

KONTAKTA MIG FÖR MER INFO

Någon som leker pianot
Kvinna i ett fält